Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vuosikokous

11.6.2021 klo 14:00 13.6.2021 klo 16:00

Hymer Clubin vuosikokous / kokoustreffit pidetään Hartolassa, Krouvin Campingillä 11.-13.6.2021. Osoite on Kalhontie 459, Hartola. Paikka on tuttu tanssikansalle myös Krouvin lavana. Tansseja ei kuitenkaan nyt vallitsevan tilanteen vuoksi järjestetä. Alue on kesäisin suomalaista luontoa kauneimmillaan.

Sisäänajo tapahtumaan alkaa perjantaina 11.6.2021 klo 14.00.

Treffimaksu 85 e/autokunta (2hlö) sisältää valosähkön, lisähenkilö 30 euroa. Yhden henkilön treffimaksu on 55 euroa. Maksuun sisältyy majoitus 2/vrk, saunat ja lauantain illallinen ravintolassa sekä aamiaiset lauantaina ja sunnuntaina. Alueen ravintola on erittäin tilava, joten mahdollisia turvaväliohjeita voidaan hyvin noudattaa. Hymer Club laskuttaa treffimaksun ennen tapahtumaa.

Tarjolla on kevyttä ohjelmaa seurustelun ja kavereiden tapaamisen lomassa. Velleri soittaa lurittaa haitaria alueella lauantaina klo 17.00 jälkeen, arpajaiset tietysti (hyvät voitot), luontopolku, omien tuotteiden myynti sekä Hymer Clubin tuotemyyntiä.

Varsinainen vuosikokous pidetään sunnuntaina klo 10.00 heti aamiaisen jälkeen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa nyt. Ilmoittautumiset 1.6.2021 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Täyttäkää ilmoittautumislomake ja lähettäkää se näpäyttämällä harmaata lähetä-kenttää. HUOM! odottakaa vahvistuskuittausta ennen kuin suljette ohjelman.

Mikäli yllä olevaa kuittausta ei tule, lähettäkää uudelleen. Tieto menee suoraan sihteerille. Häneltä saatte vahvistuksen sähköpostiinne.

Täytä alla olevaan lomakkeeseen tietosi. Tähdellä merkityt ovat pakollisia.

Lopuksi paina “Lähetä” -nappia.

Lomake lähetetään Clubin sihteerille.

_________________________________

Ilmoittautuminen

_________________________________

Saat Lähetä -napin painamisen jälkeen ilmoituksen kun lomake on lähetetty.