Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sotajoen iltanuotio / vuosikokous

5.9.2020 @ 08:00 23:30

Hymer Center on pitkään hallinnut Golden Camp -kultavaltausta Sotajoella Inarissa Kutturantien varressa. Hymer Center on perinteisesti syyskuussa järjestänyt valtauksellaan nuotioillan, jonne ovat kutsuttuna Hymer Clubin jäsenet riippumatta mistä auto on hankittu.

Sotajoella on iso alue hiekkapohjainen metsäalue, Golden Camp. Vieressä virtaa Sotajoki. Paikka on suhteellisen kaukana kaupoista palveluista eikä esim. puhelin taikka netti välttämättä pelaa. Ollaan aikalailla luonnossa ja kultamailla. Tarjolla ei ole sähköä, juoksevaa vettä taikka muutakaan ylellisyyttä. Sen sijaan seura on hyvää!

Varaudu siis riittävällä määrällä eväitä, vesiä, kaasua taikka mitä tahansa mitä tarvitset alueella viettämänäsi aikana. Alueella ei myöskään ole mahdollisuutta tehdä nuotio- taikka saunapuita joten ei haittaa, oikeastaan olisi suotavaakin, että ottaisit laatikollisen halkoja mukaan. Niin ja vielä se tärkeä juttu: Lappiin kun mennään ja sinne tarvikkeita viedään niin kaikki ylijäävä jota roskaksikin sanotaan tuodaan itse pois ja viedään asianmukaiseen jätepisteeseen.

Puhelimet toimivat mäellä muutaman sadan metrin päässä, joten ainakin tekstareita voi käydä “noutamassa puhelinkopilla”. Soittaminenkin onnistuu yleensä.

Vaikka tapahtuma on merkitty yksipäiväiseksi monet saapuvat paikalle aiemmin, jotkut jo heinäkuussa. Paikalta ei myöskään tarvitse poistua saman päivän aikana. Lapissa kun ollaan niin päiviä ei niin lasketa.

Tapahtuman tarjoaa Hymer Center ja on osallistujille maksuton. Joskus alueella järjestetään leikkimielisiä kilpailuita joihin voi olla pieni osallistumismaksu. Maksulla katetaan palkinnot yms. kisan kulut, mahdollinen ylijäämä tuloutetaan klubin tilille.

Tänä vuonna Sotajoen tapahtumassa huomioimme koronan aiheuttamat suositukset:

  • Osa meistä kuuluu riskiryhmään, joten kunnioitamme suosituksia turvaetäisuuksistä. Halaamista eikä edes kättelyitä suositella.
  • Jos olet sairas, tulossa sairaaksi tai mahdollisesti altistunut koronavirukselle et voi tulla Sotajoelle. Samoin jos olet tullut kahden viikon sisällä sellaisesta maasta jonka perusteella sinun tulisi olla omaehtoisessa karanteenissa. Et siis voi käydä tullessasi Ruotsin, etkä myöskään Norjan puolella! Et myöskään voi tulla yskäisenä / nuhaisena.
  • Jos sairastut Sotajoella ollessasi pyydämme poistumaan välittömästi alueelta ja ottamaan asianmukaisesti yhteyttä terveydenhuoltoon.
  • Saunomisia emme järjestä, mutta halutessasi voit saunan lämmittää. Vastuu turvallisuudesta on saunojilla itsellään.
  • Suosittelemme auton suihkun ja wc:n käyttöä.

Yhdistyksen vuosikokous pidetään Sotajoella Golden Campissa 5.9.2020 klo 11:00.

Hymercenter

www.hymercenter.fi

Sotajoki

Kutturantie 1750
Inari, 99830 Suomi
+ Google Map

Täytä alla olevaan lomakkeeseen tietosi. Tähdellä merkityt ovat pakollisia.

Lopuksi paina “Lähetä” -nappia.

Lomake lähetetään Clubin sihteerille.

_________________________________

Ilmoittautuminen

_________________________________

Saat Lähetä -napin painamisen jälkeen ilmoituksen kun lomake on lähetetty.