Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Teatteripäivät

Hymer Club yhdessä Wanhojen Wehkeiden kanssa kutsuu jäsenet Kesäteatteriin. Luvassa on musiikkinäytelmä Junnu Vainiosta ja hänen laajasta tuotannostaan ¨Sellaista Elämä On¨.

Tarjolla on teatteria, korsusaunaa, hyvää ruokaa ja leppoisaa seuraa mielenkiintoisessa paikassa. Wanhoista Wehkeistä löytyy ravintola, Vanhan tavaran museo, hienoja vanhoja autoja, keilahalli ym. ym.

Kahden vuorokauden majoituksen hinta on 42 euroa/autokunta. Se sisältää paikkamaksun, valosähkön sekä korsusaunan perjantaina ja lauantaina. Teatterilipuista veloitetaan 15 euroa/henkilö. Kahdelta hengeltä koko tapahtumamaksu, sisältäen teatteriliput on 72 euroa. Sitova ilmoittautuminen teatteriin on ruksattava allaolevaan lomakkeeseen. Hymer Club laskuttaa tapahtumasta valintanne mukaisesti.

Teatteriruokailun järjestää Wanhat Wehkeet. Ruokailun hinta on 15 euroa/hlö ja se maksetaan suoraan järjestävälle taholle eli WW:lle. Mikäli haluat ruokailun, laita myös siitä ruksi alla olevan lomakkeen ao. kohtaan niin tieto välitetään eteenpäin.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on alkanut. Sitova ilmoittautuminen 21.6.2021 mennessä.

Täyttäkää ilmoittautumislomake ja lähettäkää se näpäyttämällä harmaata lähetä-kenttää. HUOM! odottakaa vahvistuskuittausta ennen kuin suljette ohjelman.

Mikäli yllä olevaa kuittausta ei tule, lähettäkää uudelleen. Tieto menee suoraan sihteerille. Häneltä saatte vahvistuksen sähköpostiinne.

Tervetuloa uudet ja vanhat jäsenet !

2.7.2021 klo 14:00 4.7.2021 klo 16:00

Täytä alla olevaan lomakkeeseen tietosi. Tähdellä merkityt ovat pakollisia.

Lopuksi paina “Lähetä” -nappia.

Lomake lähetetään Clubin sihteerille.

_________________________________

Ilmoittautuminen

_________________________________

Saat Lähetä -napin painamisen jälkeen ilmoituksen kun lomake on lähetetty.