Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sotajoen iltanuotio 2021

syyskuu 11 klo 12:00 23:30

Hymer Center on pitkään hallinnut Golden Camp -kultavaltausta Sotajoella Inarissa Kutturantien varressa. Hymer Center on perinteisesti syyskuussa järjestänyt valtauksellaan nuotioillan, jonne ovat kutsuttuna Hymer Clubin jäsenet riippumatta mistä auto on hankittu.

Sotajoella on iso alue hiekkapohjainen metsäalue, Golden Camp. Vieressä virtaa Sotajoki. Paikka on suhteellisen kaukana kaupoista palveluista eikä esim. puhelin taikka netti välttämättä pelaa. Ollaan aikalailla luonnossa ja kultamailla. Tarjolla ei ole sähköä, juoksevaa vettä taikka muutakaan ylellisyyttä. Sen sijaan seura on hyvää!

Varaudu siis riittävällä määrällä eväitä, vesiä, kaasua taikka mitä tahansa mitä tarvitset alueella viettämänäsi aikana. Alueella ei myöskään ole mahdollisuutta tehdä nuotio- taikka saunapuita joten ei haittaa, oikeastaan olisi suotavaakin, että ottaisit laatikollisen halkoja mukaan. Niin ja vielä se tärkeä juttu: Lappiin kun mennään ja sinne tarvikkeita viedään niin kaikki ylijäävä jota roskaksikin sanotaan tuodaan itse pois ja viedään asianmukaiseen jätepisteeseen.

Puhelimet toimivat mäellä muutaman sadan metrin päässä, joten ainakin tekstareita voi käydä “noutamassa puhelinkopilla”. Soittaminenkin onnistuu yleensä.

Vaikka tapahtuma on merkitty yksipäiväiseksi monet saapuvat paikalle aiemmin, jotkut jo heinäkuussa. Paikalta ei myöskään tarvitse poistua saman päivän aikana. Lapissa kun ollaan niin päiviä ei niin lasketa.

Tapahtuman tarjoaa Hymer Center ja on osallistujille maksuton. Joskus alueella järjestetään leikkimielisiä kilpailuita joihin voi olla pieni osallistumismaksu. Maksulla katetaan palkinnot yms. kisan kulut, mahdollinen ylijäämä tuloutetaan klubin tilille.

Tänäkin vuonna Sotajoen tapahtumassa huomioimme koronan aiheuttamat suositukset:

  • Osa meistä kuuluu riskiryhmään, joten kunnioitamme suosituksia turvaetäisyyksistä. Halaamista eikä edes kättelyitä suositella.
  • Tapahtumassa huomioimme ajankohdan mukaisia koronasuosituksia.
  • Saunomisesta saamme ohjeet paikanpäällä.
  • Suosittelemme auton suihkun ja wc:n käyttöä.

Ilmoittautuminen viimeistään 29.8.2021. Ilmoittautuminen tarvitaan, jotta Hymer Center osaa varautua ruokailijamäärään.

Hymercenter

www.hymercenter.fi

Sotajoki

Kutturantie 1750
Inari, 99830 Suomi

Täytä alla olevaan lomakkeeseen tietosi. Tähdellä merkityt ovat pakollisia.

Lopuksi paina “Lähetä” -nappia.

Lomake lähetetään Clubin sihteerille.

_________________________________

Ilmoittautuminen

_________________________________

Saat Lähetä -napin painamisen jälkeen ilmoituksen kun lomake on lähetetty.